Upravljanje

Osnovna dejavnost podjetja je upravljanje z nepremičninami oziroma zgradbami. Storitve, ki jih opravlja omenjeno podjetje kot upravnik nepremičnin, kot tudi zgradb, so naslednje (naštete so le nekatere storitve): Organizacijsko administrativna opravila med katera spadajo: pridobitev, nastavitev, ureditev in ažuriranje evidenc…

Preberite več
domestic-heating_ban_slide2-0

Toplotna oskrba

Podjetje SIPRO, d.o.o, Žalec, upravlja s toplovodnimi sistemi v mestu Žalec in krajih Polzela, Kasaze, Mozirje, Petrovče ter Šempeter. Vedno iščemo nove tehnologije in načine proizvodnje toplotne energije, ki bi uporabnikom omogočili nemoteno in cenovno ugodno ogrevanje bivalnih prostorov.

Preberite več
BOGDAN REICHENBERG TALIS MARIBOR

Ostale storitve

Za večstanovanjske ali poslovne stavbe vodimo sredstva rezervnega sklada, ki so namenjena za kritje stroškov vzdrževanja stavbe

Preberite več

Nedavni prispevki

 • CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK

  CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK

  CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK V mesecu juniju 2017 je podjetje postalo imetnik certifikata Zaupanja vreden upravnik. Za pridobitev certifikata, smo izpolnili vse pogoje, ki jih je strokovna služba GZS-ZPN ugotavljala: da je vlagatelj registriran za …Preberi več »
 • SPLOŠNA OBVESTILA

  SPLOŠNA OBVESTILA

  PROSTO DELOVNO MESTO Naše podjetje preko kadrov skrbi za pozitivne spremembe in nadgradnjo kakovosti pri opravljanju naših storitev. S svojim sloganom SKRB ZA BIVANJE želimo doseči še boljšo prepoznavnost , kot tudi ponuditi poslovnim partnerjem …Preberi več »

Ponudba za upravljanje

Morda iščete upravljalca? Izpolnite formular, do katerega dostopite s pritiskom na spodnji gumb.

Povpraševanje