Upravljanje

Osnovna dejavnost podjetja je upravljanje z nepremičninami oziroma zgradbami. Storitve, ki jih opravlja omenjeno podjetje kot upravnik nepremičnin, kot tudi zgradb, so naslednje (naštete so le nekatere storitve): Organizacijsko administrativna opravila med katera spadajo: pridobitev, nastavitev, ureditev in ažuriranje evidenc…

Preberite več
domestic-heating_ban_slide2-0

Toplotna oskrba

Podjetje SIPRO, d.o.o, Žalec, upravlja s toplovodnimi sistemi v mestu Žalec in krajih Polzela, Kasaze, Mozirje, Petrovče ter Šempeter. Vedno iščemo nove tehnologije in načine proizvodnje toplotne energije, ki bi uporabnikom omogočili nemoteno in cenovno ugodno ogrevanje bivalnih prostorov.

Preberite več
BOGDAN REICHENBERG TALIS MARIBOR

Ostale storitve

Za večstanovanjske ali poslovne stavbe vodimo sredstva rezervnega sklada, ki so namenjena za kritje stroškov vzdrževanja stavbe

Preberite več

Nedavni prispevki

 • CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK

  CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK

  CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK V mesecu juniju 2017 je podjetje postalo imetnik certifikata Zaupanja vreden upravnik. Za pridobitev certifikata, smo izpolnili vse pogoje, ki jih je strokovna služba GZS-ZPN ugotavljala: da je vlagatelj registriran za …Preberi več »
 • SPLOŠNA OBVESTILA

  SPLOŠNA OBVESTILA

    OBVESTILO – ODDAJA STANOVANJA V NAJEM V najem oddamo 2-sobno stanovanje na naslovu Ljubljanska cesta 60, XII. nadstropje, velikost 64,96 m2 (z balkonom in kletjo). Strošek najema je 280,00 €/mesec, ki se mora plačevati …Preberi več »

Ponudba za upravljanje

Morda iščete upravljalca? Izpolnite formular, do katerega dostopite s pritiskom na spodnji gumb.

Povpraševanje