Upravljanje

Osnovna dejavnost podjetja je upravljanje z nepremičninami oziroma zgradbami. Storitve, ki jih opravlja omenjeno podjetje kot upravnik nepremičnin, kot tudi zgradb, so naslednje (naštete so le nekatere storitve): Organizacijsko administrativna opravila med katera spadajo: pridobitev, nastavitev, ureditev in ažuriranje evidenc…

Preberite več
domestic-heating_ban_slide2-0

Toplotna oskrba

Podjetje SIPRO, d.o.o, Žalec, upravlja s toplovodnimi sistemi v mestu Žalec in krajih Polzela, Kasaze, Mozirje, Petrovče ter Šempeter. Vedno iščemo nove tehnologije in načine proizvodnje toplotne energije, ki bi uporabnikom omogočili nemoteno in cenovno ugodno ogrevanje bivalnih prostorov.

Preberite več
BOGDAN REICHENBERG TALIS MARIBOR

Ostale storitve

Za večstanovanjske ali poslovne stavbe vodimo sredstva rezervnega sklada, ki so namenjena za kritje stroškov vzdrževanja stavbe

Preberite več

Nedavni prispevki

 • CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK

  CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK

  CERTIFIKAT ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK 2018 V mesecu aprilu 2018 je podjetje podalo vlogo za podaljšanje certifikata Zaupanja vreden upravnik in na podlagi izpolnjenih pogojev PODALJŠANJE certifikata ZAUPANJA VREDEN UPRAVNIK 2018, ki velja do 31. 5. …Preberi več »
 • SPLOŠNA OBVESTILA

  SPLOŠNA OBVESTILA

  OBVESTILO Cenjene stranke in poslovne partnerje obveščamo, da podjetje 30. 4. 2018 nima uradnih ur. Hvala za razumevanje.Preberi več »

Ponudba za upravljanje

Morda iščete upravljalca? Izpolnite formular, do katerega dostopite s pritiskom na spodnji gumb.

Povpraševanje